به اعتقاد يك وبلاگنويس، عدم نظارت بر انتشار اخبار در وبلاگها و همچنين نبود يك نظام رسانهاي كه به اخبار و مطالب منتشر شده در وبلاگها خط ، جريان و مسير دهد، سبب ميشود اين مطالب آميزهاي از شايعات و همراه با قضاوتهاي شخصي و تحليلهاي غيركارشناسانه باشد.
محسن فرجي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: بسياري از تحليلهاي موجود در وبلاگها فردي و مربوط به صاحب همان رسانه است و نميتوان آنها را الزاما كارشناسانه تلقي كرد چراكه اطلاع دقيقي از هويت و صاحب وبلاگ يا رسانه وجود ندارد.
وي در عين حال افزود: غير از موارد محدودي كه يك كارشناس در حوزهاي با مشخصات كامل دست به راهاندازي وبلاگ ميزند، در موارد ديگر چون از اسامي مستعار استفاده ميشود و بسياري كارشناس آن حوزه نيستند، اخبار منتشر شده حتي اگر شايعه هم نباشند، با تحليلهاي غير كارشناسانه همراه است و اين يكي از آفتهاي وبلاگنويسي است.
وي تصريح كرد: اساسا از ابتدا تقسيمبندي درستي در حوزه وبلاگها صورت نگرفته و راهاندازي وبلاگها در كشور بيشتر در اثر يك موج و يك امر كاملا مترقبه و شخصي بود. در صورتي كه بايد با يك نظارت و ارزيابي دقيق، وبلاگهاي جدي، خبري و تحليلي از وبلاگهاي شخصي و فانتزي جدا شود تا مخاطب بداند با چه رسانهاي روبروست.
فرجي خاطرنشان كرد: اكنون شاهد چند دستگي و پراكندگي در وبلاگها هستيم، علاوه بر اينكه مخاطب نيز نميداند رسانهاي كه به آن رجوع كرده تا چه ميزان جدي، كارشناسانه و تحليلي يا همراه با شايعات و شائبههاي مختلف است.
نظرات
ارسال یک نظر